Over mij

Gezondheid heeft altijd mijn interesse gehad. Het begon met de opleiding tot doktersassistente. Waarin ik jarenlang heb gewerkt in de diabeteszorg.

Privé was ik veel bezig met het zelf herstellend vermogen van mijn lichaam bij ziekte. Ik vond het altijd een uitdaging om ervoor te zorgen dat ik alle ziektekiemen zo snel mogelijk de deur weer uit had en ik me zo snel mogelijk weer fit voelde. Het boeide me enorm om te ontdekken dat mijn lichaam zo goed reageerde op bepaalde aanvullingen dat ik hier steeds nieuwsgieriger naar werd.

Ik merkte dat ik er in gedachten veel mee bezig was als iemand me iets vertelde over zijn of haar gezondheidsproblemen. Ik dacht dan altijd, wat kan adviseren om ervoor te zorgen dat de klachten snel weer over gaan? En hoe kan ik ervoor zorgen dat deze persoon zich snel weer beter voelt?

Uiteindelijk ging ik zelf ervaren hoe goed ik reageerde op een aantal aanpassingen in mijn voedingspatroon en de aanvulling van een aantal hoogwaardige voedingssupplementen. Ik wilde meer weten en besloot de studie Orthomoleculaire voeding & suppletie te gaan volgen. (Orthos komt uit het Grieks en staat voor goed, gezond en moleculair heeft betrekking op de moleculen). Na deze studie werd mij duidelijk dat onze gezondheid voor een heel groot gedeelte wordt beïnvloed door de juiste voeding en voedingsstoffen. Vanuit mijn werk als doktersassistente heb ik vaak te maken met mensen die met allerhande gezondheidsklachten kampen. Mijn overtuiging is dat er op gezondheidsgebied zoveel meer winst te behalen is

De juiste voeding en voedingsstoffen hebben ontzettend veel invloed op het resultaat van je gezondheid. Door ons huidige voedingspatroon ontwikkelen we vaak tekorten en is de kans op ziekteontwikkeling groot.

Hierin ligt mijn passie, ik wil mensen graag bewust maken van de invloed van ons huidige voedingspatroon op onze gezondheid. En vooral wat je kunt doen om je gezondheid te verbeteren en zo het zelfherstellend vermogen van je lichaam te activeren.

Graag help ik je het beste uit je gezondheid te halen.

Op naar een Gezond, Vitaal en Gelukkig leven!

Contact

Bewust Sano
Dr. B. Hornstrasingel 49
9251AG Burgum

06-37346230
De gevolgen van langdurige of chronische stress.

De gevolgen van langdurige of chronische stress.

Geplaatst op: 2020-01-03

Of het nu gaat om een conflict met familie of vrienden of een vervelende baas of collega, we belanden allemaal wel eens in een situatie waar we niet in willen zitten. Je zou het liefst direct &...

Lees meer Meer nieuws
Brandend maagzuur. Hoe los je het op een natuurlijke manier op?

Brandend maagzuur. Hoe los je het op een natuurlijke manier op?

Geplaatst op: 2019-11-27

Maagzuur is een spijsverteringssap wat in de maag gevormd wordt door maagwandklieren. Het bestaat onder andere uit zoutzuur. Maagzuur heeft een aantal functies, namelijk: het breekt v...

Lees meer Meer nieuws
  • Na een week kon ik al verschil merken doordat ik me fitter voelde, meer energie had maar ook voelde ik me meer ontspannen.

    Wilma
  • Toen ik ben begonnen merkte ik al snel verschil.. werd een stuk rustiger in mijn hoofd, minder piekeren, duizeligheid nam af..

    Tineke van den Brand
  • Op advies van Marinda zijn wij gestart met visolie en multivitamines. En jeetje, wat voelen wij ons goed!

    Familie Visser
Wilma Tineke van den Brand Familie Visser

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.