Je bent niet wat je eet, je bent wat je verteert!

De hele dag door vinden er allerlei processen plaats in ons lichaam om het optimaal te laten functioneren. Hierbij spelen onze darmen een cruciale rol. Niet goed werkende darmen kunnen de oorzaak zijn van veel verschillende en zeer uiteenlopende gezondheidsklachten.

Onze darmen zijn min of meer de motor van ons gestel, ze zetten door middel van vertering van voedsel allerlei processen in de rest van ons lichaam in gang. Als ze niet de juiste brandstof krijgen, gaan ze haperen. Dit hoeft zich niet direct te uiten in buikklachten, onze darmen hebben invloed op ons hele lijf, van kruin tot teen. Je kunt dus klachten ervaren waarbij je totaal de link met de darmen niet legt.

Wat goed is voor de één, hoeft niet goed te zijn voor de ander. Verschillende mensen halen de juiste voedingsstoffen uit verschillende voedingsmiddelen. Door allergieën kan iets wat bekend staat als gezond, voor jou juist wel ziekmakend zijn.

Neem het oer-Hollandse broodje kaas met een glas melk.

We zijn er mee opgegroeid en hebben altijd gehoord dat het goed voor ons is. Maar misschien kun jij helemaal niet tegen gluten... Of heb je een koemelkallergie... Ben je lactose intolerant...

En zo zijn er nog veel meer allergieën die invloed kunnen hebben op de werking van onze darmen.

Door middel van bioresonantie kan ik meten hoe het met jouw gezondheid gesteld is. Tijdens het intake gesprek doe ik een full body scan en aan de hand van de uitslag kan ik zien waar het mis gaat of wat juist wel goed zit.

Wil jij weten hoe jouw gezondheid er voor staat? Bel mij voor een afspraak op nummer 0637 346 230

Contact

Bewust Sano
Dr. B. Hornstrasingel 6
9251AK Burgum

06-37346230
De gevolgen van langdurige of chronische stress.

De gevolgen van langdurige of chronische stress.

Geplaatst op: 2020-01-03

Of het nu gaat om een conflict met familie of vrienden of een vervelende baas of collega, we belanden allemaal wel eens in een situatie waar we niet in willen zitten. Je zou het liefst direct &...

Lees meer Meer nieuws
Brandend maagzuur. Hoe los je het op een natuurlijke manier op?

Brandend maagzuur. Hoe los je het op een natuurlijke manier op?

Geplaatst op: 2019-11-27

Maagzuur is een spijsverteringssap wat in de maag gevormd wordt door maagwandklieren. Het bestaat onder andere uit zoutzuur. Maagzuur heeft een aantal functies, namelijk: het breekt v...

Lees meer Meer nieuws
  • Na een week kon ik al verschil merken doordat ik me fitter voelde, meer energie had maar ook voelde ik me meer ontspannen.

    Wilma
  • Toen ik ben begonnen merkte ik al snel verschil.. werd een stuk rustiger in mijn hoofd, minder piekeren, duizeligheid nam af..

    Tineke van den Brand
  • Op advies van Marinda zijn wij gestart met visolie en multivitamines. En jeetje, wat voelen wij ons goed!

    Familie Visser
Wilma Tineke van den Brand Familie Visser

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.