De kracht van Mariadistel.

Voordat de farmaceutische industrie bestond, zocht en vond de mens zijn genezing in de natuur. Al meer dan 2000 jaar wordt Mariadistel gebruikt als medicijn. De werkzame stoffen zitten in de zwarte zaden, waarvan silymarin de meest belangrijke is.

Deze stof is in staat om allerlei gifstoffen te neutraliseren en heeft een zeer positieve werking op onze nieren en lever. Silymarin beschermt de nieren tegen schadelijke stoffen en bevordert het herstellend vermogen van de niercellen. Het wijzigt de externe laag van de levercellen waardoor gifstoffen niet meer binnen kunnen dringen. Ook bevordert het de aanmaak van levercellen waardoor het herstellend vermogen van de lever verhoogd wordt.

Silymarin verlaagt insuline resistentie en vermindert bloedglucose bij diabetes patiënten.

Het is een sterk antioxidant, sterker dan vitamine E.

 

De werkzame stoffen lossen slecht op in water, dus je kunt de zaden het beste vermalen en bijvoorbeeld door je muesli doen.

Mariadistel is ook als supplement verkrijgbaar.

Denk jij dat je lever wel een extra boost kan gebruiken doordat je bijvoorbeeld langdurig medicijnen gebruikt hebt of net geopereerd bent, neem Mariadistel.

Contact

Bewust Sano
Dr. B. Hornstrasingel 6
9251AK Burgum

06-37346230
De gevolgen van langdurige of chronische stress.

De gevolgen van langdurige of chronische stress.

Geplaatst op: 2020-01-03

Of het nu gaat om een conflict met familie of vrienden of een vervelende baas of collega, we belanden allemaal wel eens in een situatie waar we niet in willen zitten. Je zou het liefst direct &...

Lees meer Meer nieuws
Brandend maagzuur. Hoe los je het op een natuurlijke manier op?

Brandend maagzuur. Hoe los je het op een natuurlijke manier op?

Geplaatst op: 2019-11-27

Maagzuur is een spijsverteringssap wat in de maag gevormd wordt door maagwandklieren. Het bestaat onder andere uit zoutzuur. Maagzuur heeft een aantal functies, namelijk: het breekt v...

Lees meer Meer nieuws
  • Na een week kon ik al verschil merken doordat ik me fitter voelde, meer energie had maar ook voelde ik me meer ontspannen.

    Wilma
  • Toen ik ben begonnen merkte ik al snel verschil.. werd een stuk rustiger in mijn hoofd, minder piekeren, duizeligheid nam af..

    Tineke van den Brand
  • Op advies van Marinda zijn wij gestart met visolie en multivitamines. En jeetje, wat voelen wij ons goed!

    Familie Visser
Wilma Tineke van den Brand Familie Visser

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.