Eet jezelf gezond

Voor je lichaam zorgen is een investering
Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is

Klachten van te weinig energie, hoofdpijn en overgewicht zijn een aantal signalen dat er iets niet goed gaat in het lichaam. We eten vaak teveel verkeerde suikers en bewerkte voeding, dit zorgt ervoor dat ons lichaam van slag raakt.

Verkeerde voeding heeft zijn uitwerking op je spijsvertering, dit zorgt weer voor een reactie in je darmen en kan in het ergste geval er voor zorgen dat je voedingsstoffen minder goed opneemt.

Door spijsverteringsproblemen kun je uiteindelijk chronische klachten en veel voorkomende ziektebeelden ontwikkelen.

Misschien ben je je hier niet eens erg bewust van zijn. Maar ook in het geval dat je weinig klachten ervaart is het wijs om preventief aan de slag te gaan. Voor een goede samenwerking van alle processen die je lichaam vervult is het belangrijk dat verschillende voedingsstoffen goed op elkaar zijn afgestemd.

Samen aan de slag

Ik kan je helpen op weg naar een betere gezondheid, aan de hand van goede voeding & een leefstijl die bij je past.

Ik vind het belangrijk dat dit eenvoudig te realiseren is en dat het meetbare resultaten oplevert.

Daarom werk ik met speciale meetapparatuur zodat je precies kunt zien hoe het ervoor staat in je lichaam en welke verbeteringen er zijn geweest na een bepaalde periode.

Dit is een unieke methode en voor de meeste mensen prettig om te ervaren.

Immers METEN = WETEN

Ervaar ook hoe fijn het is om meer uit je gezondheid te halen!

Contact

Bewust Sano
Dr. B. Hornstrasingel 49
9251AG Burgum

06-37346230
De geneeskracht van saffraan.

De geneeskracht van saffraan.

Geplaatst op: 2019-11-04

Saffraan is de duurste specerij ter wereld. Een kilo saffraan kost ongeveer net zo veel als een kilo goud, vandaar ook de bijnaam 'het rode goud'. Saffraan bestaat uit de rode stampers van de sa...

Lees meer Meer nieuws
Knoflook, een natuurlijk antibioticum.

Knoflook, een natuurlijk antibioticum.

Geplaatst op: 2019-11-04

Al sinds mensenheugenis wordt knoflook gebruikt voor zijn geneeskrachtige werking. De Egyptenaren schreven er al over en noemden het 'het witte goud'. Knoflook bevat de vitamines A, B1, B3, B5, ...

Lees meer Meer nieuws
  • Na een week kon ik al verschil merken doordat ik me fitter voelde, meer energie had maar ook voelde ik me meer ontspannen.

    Wilma
  • Toen ik ben begonnen merkte ik al snel verschil.. werd een stuk rustiger in mijn hoofd, minder piekeren, duizeligheid nam af..

    Tineke van den Brand
  • Op advies van Marinda zijn wij gestart met visolie en multivitamines. En jeetje, wat voelen wij ons goed!

    Familie Visser
Wilma Tineke van den Brand Familie Visser

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.